Opruimen met persoonlijk advies en samenwerking

Het is belangrijk dat een huis laat zien wie er wonen, dat de inrichting ervan bij die mensen past. Het moet een plek worden waar iedereen de ruimte heeft om zichzelf te zijn. Deze zaken bespreken we bij het intakegesprek. Bij het intakegesprek komen de volgende zaken aan bod:

  • Welke personen leven er in huis? Wat doen ze en waarbij voelen ze zich thuis?
  • Hoe kun je werk en ruimten (efficiënter) organiseren?
  • Waar is het nodig om op te ruimen?
  • Welke interieur elementen kunnen helpen om bovenstaande wensen te realiseren?

Na het intakegesprek maak ik een plan voor het opruimen en organiseren. Dit plan bespreken wij samen en voeren dit in overleg uit. Ik combineer opruimen met creatief en praktisch inrichten. Zo ontstaat een ruimte die precies aansluit op jouw manier van leven, wonen of werken.

Ruimte die rust en overzicht geeft!

Het uiteindelijk resultaat is meer rust, overzicht en ruimte. Rust om je heen geeft rust in je hoofd. De spullen zijn duidelijk en overzichtelijk opgeruimd. Je kunt alles vinden als je het nodig hebt. En je weet waar het in de toekomst moet worden opgeborgen! Ruimte ontstaat als alle spullen die nodig zijn voor jouw manier van leven een vaste plek hebben gekregen.

Het inhuren van een organizer is een keuze voor een makkelijker leven. Je wilt dat er iets verandert in je woning. Ik help je met een plan maken en we voeren het uit. Zo makkelijk is het!