Wie ben ik? - wendy maxwell
Mijn naam is Wendy Maxwell, ik woon in Amersfoort. Ik ben een trotse moeder van een prachtige dochter van vijftien.

Na mijn middelbare school heb ik diverse opleidingen gevolgd maar ik wist nooit precies wat ik wilde worden. Na mijn middelbare school heb ik verschillende baantjes gehad van het regisseren van videoclips tot het plannen van feesten/bruiloften etc. Erg uiteenlopend allemaal maar 1 ding had altijd mijn interesse en dat was mode, vormgeving en styling.

Door de jaren heen hielp ik mijn vriendinnen graag met verhuizen, inrichten en het opruimen van hun huis. Vanuit mijn omgeving merkte ik dat er echt behoefte was aan hulp op dit terrein. Veel vrienden, familie schakelden mij steeds vaker in voor hulp. Sindsdien ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het beroep personal organizer. Ik help mensen graag en waarom van je hobby je beroep niet maken?

Mijn sterrenbeeld is maagd, dus ik ben een absolute perfectionist. Ik hou erg van orde en werk altijd met checklists. Goede organisatie is het halve werk…

Personal organizer zijn, is ook iets dat ik echt leuk vind om te doen. Ik hou van metamorfoses en het opknappen en mooier maken. Het contact met mensen, ze helpen, fysiek actief en creatief bezig zijn, oplossingen verzinnen en planningen maken, zijn mij op het lijf geschreven. Wat voor een ander een onmogelijke klus is, is voor mij juist een uitdaging..!